Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.565 vizualizări
923 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
4. Sufleu de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
9. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Castraveţi cu rulouri de scrumbie marinată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
14. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
18. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
30. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.