Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
7.042 vizualizări
1.047 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
4. Ton cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
13. Calcan fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
16. Jaluzele cu nectarine (Dulciuri > Prăjituri)
17. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
21. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
22. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Spanac englezesc (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Crochete din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
30. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.