Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
7.105 vizualizări
1.071 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Mămăligă cu brânză de burduf la cuptor (Mâncăruri > Preparate din mălai)
6. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
7. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
8. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sărmăluţe în foi verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Spumă din marmeladă de caise (Dulciuri > Spume)
16. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
18. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
19. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
23. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Macrou afumat în foetaj (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)
26. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.