Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.973 vizualizări
1.036 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete Stroganoff (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Dublin Coddle (Mâncăruri > Fripturi)
7. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
12. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
15. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
19. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
22. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
23. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
28. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
30. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.