Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.846 vizualizări
1.000 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
7. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Pîinişoare cu măsline şi migdale (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Cârnăciori mexicani (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Prăjitură cu mere întregi (Dulciuri > Prăjituri)
17. Andive cu sos galben (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tăiţei cu sos rece de iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Ochiuri în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
22. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Peşte în aspic (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.