![]()  | 
    
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei in sos de lămâie | 
| 
     
    Tăiţei in sos de lămâie
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Italia 
    
    Timp de preparare: 30 min.
     
    Complexitate: redusă Ingrediente: 400 g taitei lati, o ceapa, 30 g unt, un pahar de smantana subtire (200 ml), coaja rasa si zeama de la o lamaie, sare, piper. Mod de preparare: Se fierb taiteii (al dente) in apa cu sare. Se curata ceapa, se taie marunt si se dunstuieste in untul incins pana ce devine sticloasa. Se toarna deasupra smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se incorporeaza coaja si zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se amesteca taiteii fierti si scursi cu sosul de lamaie si daca e nevoie se mai adauga sare si piper. 
    3.582 vizualizări
    
     
    816 tipăriri   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |