Tăiţei in sos de lămâie - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei in sos de lămâie

Tăiţei in sos de lămâie

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g taitei lati, o ceapa, 30 g unt, un pahar de smantana subtire (200 ml), coaja rasa si zeama de la o lamaie, sare, piper.

Mod de preparare: Se fierb taiteii (al dente) in apa cu sare. Se curata ceapa, se taie marunt si se dunstuieste in untul incins pana ce devine sticloasa. Se toarna deasupra smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se incorporeaza coaja si zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se amesteca taiteii fierti si scursi cu sosul de lamaie si daca e nevoie se mai adauga sare si piper.
3.457 vizualizări
777 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
2. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Cod în vas de lut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ridichi umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri)
13. Scoici cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Chec scoţian (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
16. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Găină pane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Caviar de vinete (Aperitive > Sandviciuri)
23. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe)
24. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
25. Îngheţată de afine (Dulciuri > Îngheţate)
26. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
27. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
29. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.