Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.430 vizualizări
856 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
2. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
4. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
8. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Salată de ouă cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
13. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Îngheţată cu iaurt şi căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
15. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
19. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
27. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
28. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.