Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.563 vizualizări
893 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
6. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
9. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
10. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
17. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
21. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
22. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
28. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.