Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.606 vizualizări
908 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
4. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.