Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.517 vizualizări
883 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Biftec grecesc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
20. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
27. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.