Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.461 vizualizări
866 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
2. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
7. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
8. Cremă de iaurt cu fructe (Dulciuri > Creme)
9. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
12. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
15. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Sos de urzici (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
26. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.