Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.198 vizualizări
782 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
3. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
5. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
8. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
9. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă rece de castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
23. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
25. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
27. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.