Supă de castraveţi de la gheaţă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Supă de castraveţi de la gheaţă

Supă de castraveţi de la gheaţă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 castraveti mari, 50 g stafide, 1 legatura de busuioc, 3 linguri ulei de masline, 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr), sare, piper, cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Mod de preparare: Se dizolva tabletele de supa concentrata in 200 ml de apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung), se indeparteaza semintele, apoi se taie cubulete si se mixeaza impreuna cu picaturile de Tabasco si cu zeama de carne de pasare. Se sareaza, se pipereaza, se adauga uleiul, jumatate din frunzulitele de busuioc si jumatate din stafide si se mixeaza din nou. Se baga supa la frigider si se serveste rece, dupa ce s-a incorporat restul de stafide si s-a presarat busuiocul ramas. Facultativ, deasupra se presara seminte decorticate de floarea-soarelui, usor prajite.
3.401 vizualizări
777 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
2. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
4. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
5. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Iahnie de ţelină cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
11. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
13. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată italienească (Salate > Salate cu ouă)
18. Lichior de portocale (Băuturi > Lichioruri)
19. Salată de varză albă (Salate > Salate de legume)
20. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Rasol de şalău cald (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Omletă flambată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
26. Iepure împănat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
29. Tort pina colada (Dulciuri > Torturi)
30. Salată în culori (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.