Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
10.971 vizualizări
800 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
4. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
8. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
9. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Jumări cu ardei gras şi roşii (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
14. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
16. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
18. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
27. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
28. Lasagna cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.