Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
11.830 vizualizări
858 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
3. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
4. Supă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de ghebe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată Bucureşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
17. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
18. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
24. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
26. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
30. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.