Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
12.589 vizualizări
909 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
5. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
7. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
9. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
11. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
15. Şarlotă cu mere (Dulciuri > Creme)
16. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
29. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.