Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
24.067 vizualizări
1.371 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
2. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
3. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
8. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
16. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
20. Linzer cu brânză dulce (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ardei cu umplutură de vinete şi ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
25. Salsa de creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
27. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
30. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.