Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
26.568 vizualizări
1.521 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
2. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
5. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
11. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
12. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
13. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Supă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Musaca de cartofi şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)
18. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
19. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
29. Prăjitură cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.