Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
11.053 vizualizări
813 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Zacuscă de ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
7. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
9. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
12. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
14. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
18. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
20. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
22. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tort cu pere şi cremă caramel (Dulciuri > Torturi)
24. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
26. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.