Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
11.367 vizualizări
832 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Prăjitură cu iaurt şi sirop de lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
4. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
10. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Savarină cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
12. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
13. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
19. Lasagna cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Pulpă de miel la cuptor cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
24. Lasagna cu fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Şalău polonez rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.