Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
26.455 vizualizări
1.490 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
2. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Prăjitură cu prune şi răzătură (Dulciuri > Prăjituri)
6. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
10. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
16. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
17. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
19. Dulceaţă de caise sau prune verzi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
20. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
27. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Saramură de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
30. Pastitsio (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.