Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
13.171 vizualizări
935 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
3. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
6. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
7. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
8. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
10. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
11. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
13. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
20. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
23. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
27. Supă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri)
29. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.