Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
26.461 vizualizări
1.490 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
7. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Tort Moca garnisit cu migdale (Dulciuri > Torturi)
9. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Roşii umplute cu soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Risotto cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)
23. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
26. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
30. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.