Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
12.188 vizualizări
878 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
2. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
11. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Semilune cu migdale şi peltea de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
17. Supă de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
24. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
29. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.