Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
26.645 vizualizări
1.546 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
4. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
5. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri)
7. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
10. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
13. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Somon cu paste şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
17. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
18. Şarlotă de căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
19. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
20. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
21. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
28. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.