Sturion cu brânză la cuptor - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
6.938 vizualizări
813 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brownies zemoase cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
2. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
5. Macrouri la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
10. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ruladă cu cremă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
12. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cremă de lămâie cu portocale marinate (Dulciuri > Creme)
15. Sos olandez (Sosuri > Sosuri albe)
16. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
19. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
21. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
23. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată orientală de iarnă (Salate > Salate de legume)
25. Tartă cu lămâie şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
27. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Ruladă de curcan cu prune uscate (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciuperci italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.