Sturion cu brânză la cuptor - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
8.111 vizualizări
922 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
4. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
6. Clătite cu ananas (Dulciuri > Clătite)
7. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
10. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
12. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ardei copţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
19. Salată de lăptuci (Salate > Salate de legume)
20. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Varză acră orientală (Conserve din legume, murături > Murături simple)
22. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
23. Salată verde (Salate > Salate de legume)
24. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de păpădie crudă (Salate > Salate de legume)
27. Colivă (Dulciuri > Dulciuri diverse)
28. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de conopidă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.