Sturion cu brânză la cuptor - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
8.398 vizualizări
965 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
2. Dovlecei cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
5. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tartă parfumată cu măsline verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Lizertort de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
14. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
15. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
20. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
21. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
22. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
24. Leckerli (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
26. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Tartă cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
30. Pulpă de căprioară la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.