Stufat de crap din Izmir - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir

Stufat de crap din Izmir

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm.
Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita.
Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat.
Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.849 vizualizări
791 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Iahnie de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
6. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
9. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Stufat de ied (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
12. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
19. Cremă din prune uscate (Dulciuri > Creme)
20. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
29. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.