Stufat de crap din Izmir - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir

Stufat de crap din Izmir

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm.
Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita.
Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat.
Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.714 vizualizări
769 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
4. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
7. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincuţe de pătrunjel (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
19. Crap cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
22. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
23. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Crap cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Cremă din lichior de ouă (Dulciuri > Creme)
30. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.