Stufat de crap din Izmir - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir

Stufat de crap din Izmir

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm.
Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita.
Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat.
Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.777 vizualizări
777 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
10. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Crap cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Crap grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
24. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
25. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
26. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
27. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.