Stufat de crap din Izmir - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir

Stufat de crap din Izmir

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm.
Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita.
Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat.
Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.469 vizualizări
692 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
2. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
3. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Mâncărică de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
22. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.