Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.762 vizualizări
839 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Risotto cu roşii şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
12. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
14. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
15. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Jumări cu legume şi şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Peşte cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
27. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.