Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.911 vizualizări
897 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
3. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ştrudel cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Gâscă sălbatică la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
10. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Omletă cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Roastbeef provensal (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
17. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
18. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
20. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
22. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
23. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
24. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
25. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme)
27. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
29. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume)
30. Ciuperci surpriză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.