Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.463 vizualizări
753 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
3. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
8. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Cremă cu unt cu diferite culori sau arome (Dulciuri > Creme)
10. Tort ieftin cu frişcă şi gem (Dulciuri > Torturi)
11. Săculeţi cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume)
14. Salată de fructe Smoothie (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
19. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
22. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
25. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
30. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.