Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.721 vizualizări
820 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Gogoşi de griş cu şuncă la cuptor (Dulciuri > Gogoşi)
3. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă în cuiburi de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
8. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
10. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de gogoşari copţi (Salate > Salate de legume)
13. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
21. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
23. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
25. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
27. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
29. Musaca apetisantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.