Ciorbă de pui cu roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de pui cu roşii

Ciorbă de pui cu roşii

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1 kg pui, 2,5 l apa, 200 g morcovi, 100 g orez, 150 g telina, 150 g patrunjel-pastîrnac, 500 g rosii, 50 g pasta de tomate, 100 g ardei gras, 100 ml ulei, 250 g ceapa, 50 g verdeata, 5 g sare de lamîie sau otet, sare, după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul se curata, se trece prin flacara si sa spala; zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi; verdeata se curata, se spala, se zvinta si se taie marunt; orezul se curata de corpuri straine, se spala si se scurge de apa; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; sarea de lamiie se dizolva in zeama sau apa; rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii subtiri in lungime. Zarzavaturile si ardeiul gras se inabusa in ulei cu adaos de apa, ceapa se pune la fiert in apa cu sare si se adauga zarzavaturile inabusite odata cu puiul. In timpul fierberii se spumeaza cu paleta, iar cind pasarea este fiarta, se scoate si se dezoseaza carnea, care se taie in cuburi. Se adauga in oala de fierbere spre sfirsit, odata cu orezul fiert separat si scurs de apa, roşiile si pasta de tomate diluata. Se continua fierberea inca 10 minute. Se potriveste gustul cu sare si sare de lamîie. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
2.517 vizualizări
764 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.