Sos de ardei graşi - reţetă tradiţională din Belgia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Belgia » Sos de ardei graşi

Sos de ardei graşi

Reţetă tradiţională din Belgia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei graşi, 250 g ciuperci, 1 ceapă, 1 cubuleţ de zahăr, 1 lingură pastă de roşii, 1-2 pahare apă, puţin ulei, sare şi piper după gust.

Mod de preparare: Se taie toate legumele feliuţe, se călesc puţin, se adaugă apa şi condimentele şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Se serveşte la piept de pui prăjit cu orez fiert.
12.715 vizualizări
1.149 tipăriri
22 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Sos pentru piure (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Sos de mărar cu iaurt (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
6. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ardei umpluţi cu chifle (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
14. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
19. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
22. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
26. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme)
30. Ardei iuţi în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.