Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Belgia » Sos de ardei graşi |
Sos de ardei graşi
Reţetă tradiţională din Belgia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 3 ardei graşi, 250 g ciuperci, 1 ceapă, 1 cubuleţ de zahăr, 1 lingură pastă de roşii, 1-2 pahare apă, puţin ulei, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Se taie toate legumele feliuţe, se călesc puţin, se adaugă apa şi condimentele şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se serveşte la piept de pui prăjit cu orez fiert.
12.239 vizualizări
Versiunea printabilă1.023 tipăriri 22 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri) 2. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi) 4. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 6. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate) 9. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci) 12. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate) 13. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 14. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Sos a la grec (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 17. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe) 20. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 23. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe) 25. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume) 27. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi) 29. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |