Sos Rishta - reţetă tradiţională din Liban - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Liban » Sos Rishta

Sos Rishta

Reţetă tradiţională din Liban
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g linte rosie, 3/4 l apa, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi tocati, 2 cepe tocate, 1 lingurita coriandru macinat, 1/2 lingurita chimion in cruce (Cumin) macinat, sare, piper, 2 linguri sos de soia.

Mod de preparare: Se fierbe lintea. Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul cu praful de coriandru si chimionul.
Se rastoarna lintea peste condimente, se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper si sos de soia.
Se poate rade niste parmezan pe deasupra si adauga cateva masline.
10.280 vizualizări
882 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Păstrăv cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
24. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
25. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
29. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.