Sos Rishta - reţetă tradiţională din Liban - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Liban » Sos Rishta

Sos Rishta

Reţetă tradiţională din Liban
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g linte rosie, 3/4 l apa, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi tocati, 2 cepe tocate, 1 lingurita coriandru macinat, 1/2 lingurita chimion in cruce (Cumin) macinat, sare, piper, 2 linguri sos de soia.

Mod de preparare: Se fierbe lintea. Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul cu praful de coriandru si chimionul.
Se rastoarna lintea peste condimente, se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper si sos de soia.
Se poate rade niste parmezan pe deasupra si adauga cateva masline.
11.861 vizualizări
1.305 tipăriri
18 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
2. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
5. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
11. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
14. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos de iaurt cu mentă (Sosuri > Sosuri albe)
19. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
20. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.