Şniţel mexican - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Şniţel mexican

Şniţel mexican

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 800 g pulpa de vitel, 1 ardei iute, 2 kiwi, 1 ceapa mica, 1 lingura miere, 800 g amestec mexican de legume, 2 oua, 3 linguri faina, 4 linguri pesmet, 200 ml ulei, 100 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea se curata de pielite, se spala, se scurge bine de apa si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se condimenteza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un castron mai adĺnc. Kiwi se curata de coaja, se taie in cubulete si se amesteca bine cu ardeiul iute, tocat marunt si cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga si mierea, apoi cu ajutorul unui blender, se face din acest amestec un piure. Se pune piureul peste feliile de carne si se lasa 60 de minute la marinat. Amestecul de legume se caleste, 3-4 minute, la foc iute, in 100 ml ulei si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se scot feliile de carne din marinata, se dau prin faina, prin ou, si apoi prin pesmet amestecat cu o lingurita de piper negru proaspat macinat. Se pun snitelele intr-o tigaie cu ulei incins amestecat cu unt si se prajesc pe ambele parti, pĺna ce acestea se rumenesc frumos, apoi, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei.
Se servesc calde cu garnitura de soté de legume.
4.729 vizualizări
776 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Şniţele de miel (Mâncăruri > Fripturi)
4. Quiche mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
6. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
8. Scoici în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cafea mexicană (Băuturi > Cafele)
10. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
23. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cârnăciori mexicani (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.