Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie

Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 heringi, 1 kg cartofi, 3 cepe, 1 sfeclă roşie, 3 mere, sare, piper, pătrunjel, ulei, oţet.

Mod de preparare: Se fierb cartofii şi sfecla, după care se taie în felii. Peştele se rupe în fâşii foarte mici, cepele se taie peştişori, iar merele cubuleţe. Se amestecă totul cu sare, piper, pătrunjel tocat, ulei şi oţet.

Se serveşte rece.
4.602 vizualizări
858 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
2. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Salată de post (Salate > Salate de legume)
6. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
7. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Vin de coacăze roşii (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Heringi pe spumă de lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
19. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Sirop de mure sau de coacăze roşii de pădure (merişoare) (Băuturi > Siropuri)
22. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
23. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
24. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cu iaurt, orez şi mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
28. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.