Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie

Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 heringi, 1 kg cartofi, 3 cepe, 1 sfeclă roşie, 3 mere, sare, piper, pătrunjel, ulei, oţet.

Mod de preparare: Se fierb cartofii şi sfecla, după care se taie în felii. Peştele se rupe în fâşii foarte mici, cepele se taie peştişori, iar merele cubuleţe. Se amestecă totul cu sare, piper, pătrunjel tocat, ulei şi oţet.

Se serveşte rece.
3.436 vizualizări
498 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
2. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
6. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
10. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
13. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
22. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
24. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
26. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Prăjitură pufoasă cu pere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
29. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.