Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă |
Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit. Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.221 vizualizări
Versiunea printabilă821 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Salată Dijon (Salate > Salate de legume) 3. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 4. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume) 5. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 6. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte) 8. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte) 11. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 12. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă) 16. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Suc de soc şi vişine (Băuturi > Sucuri) 20. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri) 22. Miel pane cu lapte şi pesmet (Mâncăruri > Fripturi) 23. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi) 25. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 29. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Curcan umplut cu roşii (Mâncăruri > Fripturi) |