Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.489 vizualizări
909 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
2. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Lasagna cu verdeaţă şi dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
5. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume)
12. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de raci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Dovlecei cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Rasol de şalău cald (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
19. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
21. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
24. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
25. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Peşte cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
29. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
30. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.