Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.555 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
6. Creveţi cu unt şi miez de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Mazăre cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
9. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
18. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume)
19. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
20. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Mazăre zdrobită cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
27. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume)
30. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.