Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.531 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
2. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
3. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
10. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
16. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
17. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
18. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
21. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
22. Gogoşi de cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
23. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
25. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şalău polonez rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.