Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.481 vizualizări
908 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Tort cu pere şi cremă caramel (Dulciuri > Torturi)
3. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
5. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
13. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
15. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
18. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
19. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
21. Ouă umplute cu sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
23. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
24. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pulpă de miel cu morcovi şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
30. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.