Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.495 vizualizări
913 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
3. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
4. Salată verde (Salate > Salate de legume)
5. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)
6. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
11. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
12. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Miel cu mărar şi ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
20. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
28. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Tort cu nuci, cacao şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
30. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.