Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.505 vizualizări
916 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
3. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
4. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
6. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
8. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
13. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
14. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
16. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
21. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
22. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
28. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.