Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.511 vizualizări
916 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
3. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
5. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Prăjitură cu prune şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
11. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
12. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Sirop de zmeură (I) (Băuturi > Siropuri)
17. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
20. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Calzone cu legume şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
25. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
26. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
29. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.