Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.512 vizualizări
917 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cremă de zahăr ars franţuzească (Dulciuri > Creme)
4. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
6. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
7. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
9. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
14. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Creveţi cu unt şi miez de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ouă roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Sote de miel cu curry şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
25. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
30. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.