Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.362 vizualizări
871 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
8. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
11. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Tort cu căpşuni şi cafea (Dulciuri > Torturi)
14. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi)
15. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
18. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri)
24. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.