Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.546 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
2. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
3. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
8. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Roşii surpriză (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
14. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi)
15. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată napoletană cu macaroane (Salate > Salate cu peşte)
20. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
24. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
25. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
26. Berbec cu praz şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.