Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.460 vizualizări
901 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
2. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
5. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
7. Tort de alune cu frişcă şi cafea (Dulciuri > Torturi)
8. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Prăjitură cu piersici la gheaţă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
15. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Cremă cu unt cu diferite culori sau arome (Dulciuri > Creme)
17. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
18. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
19. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
21. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.