Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.528 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
3. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
10. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
11. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
16. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
18. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
21. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
23. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Fructe marinate cu orez şi portocale (Dulciuri > Prăjituri)
29. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pilaf de orez cu ardei şi boabe de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.