Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.539 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
6. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Miel marinat cu vin şi muştar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
12. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
16. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Cremă de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Creme)
18. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Risotto cu roşii şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
28. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
29. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.