Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.559 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)
5. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
9. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
13. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
14. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
17. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
22. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
24. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
28. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.