Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.537 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
2. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
3. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
7. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Tort Moca garnisit cu migdale (Dulciuri > Torturi)
10. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
13. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
22. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
25. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
26. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)
27. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
28. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu gogoşari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.