Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă |
Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit. Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.046 vizualizări
Versiunea printabilă775 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume) 4. Salată bavareză (Salate > Salate de legume) 5. Gogoşari cu fasole boabe (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 6. Gogoşi cu iaurt (Dulciuri > Gogoşi) 7. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate) 8. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Sărmăluţe de primavară (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 14. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Prăjitură cu brânză de vacă şi sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri) 20. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi) 23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume) 28. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe) 30. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |