Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.525 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Mazăre verde cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
7. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
9. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
11. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Tort cu pere şi migdale (Dulciuri > Torturi)
14. Tort cu portocale si nuci (Dulciuri > Torturi)
15. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Tort cu căpşuni şi cafea (Dulciuri > Torturi)
21. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
22. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
24. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
27. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.