Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.548 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Sărmăluţe moldoveneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
6. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Muşchi de vită cu piper şi arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
15. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
20. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
24. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
27. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
29. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
30. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.