Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.527 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
3. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
4. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume)
6. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
8. Mazăre cu frigănele (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
11. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
16. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Gogoşari umpluţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
20. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
21. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
22. Salată de păpădie crudă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
26. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
27. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.