Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.517 vizualizări
917 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
6. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
10. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
11. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
13. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
18. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)
21. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
22. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
26. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.