Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.532 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
10. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
11. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
12. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
15. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
17. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
21. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.