Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smintina, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru garnisit.

Mod de preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja, in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamint, se spala, se sterge si se pune la copt. Apoi se curata de coaja si se taie fisii subtiri. Cartofii se taie de asemenea, in fisii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smintina, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare. Se serveste rece, garnisita cu masline.
4.534 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Tort cu mere şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
3. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
7. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
10. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Tiramisu cu zmeură şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
12. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
14. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
17. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Chiftele de cartofi şi morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
20. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
24. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
26. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
30. Mazăre scăzută (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.