![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Salam unguresc |
|
Salam unguresc
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 20 Ingrediente: 10 kg carne de porc măcinată, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion măcinat, 200 g boia (100 g să fie iute), 30 g zahăr tos, 20 g piper măcinat, 10 m maţe. Mod de preparare: Se prepară la fel ca şi cârnatul de casă, după care se dă la fum.
27.565 vizualizări
1.790 tipăriri 13 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|