Raţă lăcuită - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă lăcuită

Raţă lăcuită

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 boboc de raţă, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare.

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bobocul de raţă, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere şi sare. Tot în interior se va pune crenguţă de busuioc. Se aşează pasărea într-o cratiţă în care s-a turnat vinul şi se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operaţia badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou şi, în sfîrşit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor.
Aceasta friptură se serveşte cu orez chinezesc şi cu salată verde, tăiată în fişii şi acrită cu oţet.
3.923 vizualizări
640 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă prăjită cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Castraveţi muraţi umpluţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pepeni muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
5. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Aperitiv de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Doradă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Fudulii de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Raţă cu castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Aperitiv Ligia (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.