Raţă lăcuită - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă lăcuită

Raţă lăcuită

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 boboc de raţă, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare.

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bobocul de raţă, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere şi sare. Tot în interior se va pune crenguţă de busuioc. Se aşează pasărea într-o cratiţă în care s-a turnat vinul şi se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operaţia badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou şi, în sfîrşit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor.
Aceasta friptură se serveşte cu orez chinezesc şi cu salată verde, tăiată în fişii şi acrită cu oţet.
3.878 vizualizări
626 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Raţă la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Legume la grătar (grill) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Harbuji muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
16. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
19. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
22. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Aperitiv special (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Colaci marmoraţi (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.