Raţă lăcuită - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă lăcuită

Raţă lăcuită

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 boboc de raţă, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare.

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bobocul de raţă, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere şi sare. Tot în interior se va pune crenguţă de busuioc. Se aşează pasărea într-o cratiţă în care s-a turnat vinul şi se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operaţia badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou şi, în sfîrşit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor.
Aceasta friptură se serveşte cu orez chinezesc şi cu salată verde, tăiată în fişii şi acrită cu oţet.
5.307 vizualizări
969 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
10. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
15. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Scrumbii de Dunăre la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.