Raţă lăcuită - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă lăcuită

Raţă lăcuită

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 boboc de raţă, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare.

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bobocul de raţă, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere şi sare. Tot în interior se va pune crenguţă de busuioc. Se aşează pasărea într-o cratiţă în care s-a turnat vinul şi se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operaţia badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou şi, în sfîrşit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor.
Aceasta friptură se serveşte cu orez chinezesc şi cu salată verde, tăiată în fişii şi acrită cu oţet.
4.000 vizualizări
662 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Nisetru la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
7. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Raţă umplută cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Aperitiv special (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Aperitiv de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Scrumbii proaspete la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Aperitiv Ligia (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.