Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.820 vizualizări
1.043 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
5. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Somn cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
26. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.