Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
5.094 vizualizări
539 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Sos de roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Fasole verde cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
20. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tochitură măcelărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
29. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.