Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.808 vizualizări
1.039 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
7. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Garnitură de ceapă cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
23. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Mazăre cu piper şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.