Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.349 vizualizări
919 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
2. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
6. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
13. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
26. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.