Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.781 vizualizări
1.029 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peperonată cu legume şi usturoi proaspăt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cassoulet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mazăre cu piper şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tochitură măcelărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
20. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
24. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.