Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
5.991 vizualizări
779 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
4. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
12. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
20. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.