Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.648 vizualizări
993 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Usturoi murat (Conserve din legume, murături > Murături simple)
4. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Peperonată cu legume şi usturoi proaspăt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cassoulet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
26. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.