Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.192 vizualizări
857 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
3. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
15. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
26. Mâncare de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
30. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.