Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
5.134 vizualizări
561 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
3. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
18. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
24. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
25. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
28. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
29. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
30. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.