Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
4.876 vizualizări
477 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
26. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
29. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.