Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.661 vizualizări
998 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
4. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
20. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Şalău prăjit cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.