Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.700 vizualizări
1.005 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
2. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
21. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
23. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Tochitură măcelărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.