Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
4.846 vizualizări
464 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
7. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
12. Crap la cuptor cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Avocado cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Fasole verde cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
29. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.