Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
4.952 vizualizări
504 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
8. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
13. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
26. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.