Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.756 vizualizări
1.022 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
27. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
30. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.