Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
5.222 vizualizări
589 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
9. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
16. Garnitură de ceapă cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
21. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
23. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
25. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.