Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.201 vizualizări
1.025 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piroşti cu varză acră (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.