Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.424 vizualizări
1.102 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piroşti cu varză dulce (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.