Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.587 vizualizări
1.147 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
13. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.