Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.622 vizualizări
1.156 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.