Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.561 vizualizări
1.140 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
13. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.