Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.626 vizualizări
1.156 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
6. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.