Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.592 vizualizări
1.147 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.