Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.518 vizualizări
1.127 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
10. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.