Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.524 vizualizări
1.129 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.