Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.602 vizualizări
1.152 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.