Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.579 vizualizări
1.144 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.