Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.620 vizualizări
1.155 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
4. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.