Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.613 vizualizări
1.153 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.