Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.465 vizualizări
1.113 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
12. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
29. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.