Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.453 vizualizări
1.109 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
7. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.