Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
12.076 vizualizări
793 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
14. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.