Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.607 vizualizări
1.152 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
19. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.