Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
11.798 vizualizări
753 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
24. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.