Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.549 vizualizări
891 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
15. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.