Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.347 vizualizări
855 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.