Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.063 vizualizări
781 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.