Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.405 vizualizări
868 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
10. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.