Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru

Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 ciocanele de pui, 2 linguri unt topit si clarificat, 3 catei de usturoi, 1 lingura miere, 4 crengute de cimbru, inca 100 g unt, 1 lingurita sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puneti untul pe foc impreuna cu 250 ml de zeama concentrata de carne de pasare (Knorr + apa) si lasati sa fiarba incet pana ce scade la jumatate. Curatati usturoiul, tocati-l marunt si alegeti frunzulitele de cimbru. Puneti cele 100 g de unt sa se incinga intr-o cratita si prajiti ciocanelele, pana ce se rumenesc pe toate partile. Faceti focul mai mic, adaugati usturoiul si mierea, turnati deasupra untul fiert cu zeama de carne si amestecati bine. Lasati-le sa se fiarba incet, fara capac, circa 15 minute, pana ce carnea se caramelizeaza si se evapora toata zeama din cratita. Sarati-le, piperati-le, presarati peste ele cimbrul si serviti-le pe un platou.
3.310 vizualizări
833 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.