Pateuri hamburgheze - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pateuri hamburgheze

Pateuri hamburgheze

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 900 g aluat de foetaj, 500 g carne de vita tocata, 2 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus, 2 linguri lapte, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, sare, piper, 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus si lapte si se coc aproximativ 25 de minute.
5.142 vizualizări
595 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.