Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pateuri hamburgheze
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 900 g aluat de foetaj, 500 g carne de vita tocata, 2 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus, 2 linguri lapte, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, sare, piper, 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus si lapte si se coc aproximativ 25 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.