Paella cu carne de pui - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.
Se serveste cu piine si salata.
20.752 vizualizări
1.160 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.