Paella cu carne de pui - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.
Se serveste cu piine si salata.
21.173 vizualizări
1.295 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
5. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.