Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.391 vizualizări
1.079 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ştiucă umplută (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
7. Ceapă picantă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
9. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort Maricel (Dulciuri > Torturi)
14. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Tort cu fructe Daniela (Dulciuri > Torturi)
16. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
17. Prăjitură cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Mic dejun ţărănesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Macrou afumat în foetaj (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Dovlecei umpluţi cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
23. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mâncare de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.