Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.397 vizualizări
1.080 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Cobb (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Miel mongolez (Mâncăruri > Fripturi)
3. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
4. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
6. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
10. Conopidă cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Crap umplut cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Biscuiţi cu struguri (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
15. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Tartă cu cacao (Dulciuri > Prăjituri)
17. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tort de griş cu sirop de lămâie (Dulciuri > Torturi)
24. Tort de mere, pere, caise (Dulciuri > Torturi)
25. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cremă la pahar cu ciocolată (Dulciuri > Creme)
29. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
30. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.