Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.220 vizualizări
1.022 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
3. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
9. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Raci fierţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Muşchi de căprioară cu pere umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
14. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
15. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
21. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de morcovi cu citrice (Salate > Salate de legume)
24. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
26. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Spumă de căpşuni cu biscuiţi (Dulciuri > Spume)
28. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piperadă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.