Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
4.137 vizualizări
683 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de andive, capere şi anşoa (Salate > Salate cu peşte)
3. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă cremă de chimen (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
7. Cotlet de miel cu crustă de ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
8. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Makluba (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Spaghete tiroleze (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Cremă la pahar cu ciocolată (Dulciuri > Creme)
16. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ochiuri cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Tort de coacăze (Dulciuri > Torturi)
20. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ragout Bologna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
25. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ardei umpluţi cu chifle (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sfârâială dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.