Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
4.312 vizualizări
719 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Muşchi de vită cu piper şi arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Penne Mammarosa (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Cârnaţi cu varză şi mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Calamar umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
12. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
13. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
15. Zacuscă de peşte cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
19. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Colivă (Dulciuri > Dulciuri diverse)
23. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cartofi cu crustă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.