Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.264 vizualizări
1.042 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
3. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pătrate de omletă cu legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chec cu cacao (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
7. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
9. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
10. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Tort cu nucă (Dulciuri > Torturi)
13. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
16. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
20. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Orez cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ouă umplute foarte fine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
29. Stifado (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.