Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.253 vizualizări
1.037 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pepeni muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
3. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Baclava de fistic (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
6. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
10. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe)
18. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
19. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Cuiburi de spaghete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Tort de portocale cu rom şi pişcoturi (Dulciuri > Torturi)
26. Piept de găină umplut (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şalău prăjit cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.