Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
4.993 vizualizări
953 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Potage bonne femme (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Chec aperitiv cu şunculiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
6. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
8. Dovlecei cu piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
10. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Baiadera (Dulciuri > Prăjituri)
13. Tartă cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
14. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
16. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
22. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Bitoci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
28. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.