Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.373 vizualizări
1.074 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ouă umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ouă umplute cu anchois (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
8. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Prăjitură caramelizată cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
11. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
12. Cotlet de miel cu crustă de ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
13. Omletă cu de toate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Ciuperci umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Pilaf cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)
23. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
27. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
28. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.