Ochiuri cu sos de roşii - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ochiuri cu sos de roşii

Ochiuri cu sos de roşii

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, 1/2 ceapa, sos de rosii sau 2 rosii mai maricele tocate, sare, piper, 4 linguri ulei.

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca 5 min. apoi se sparg ouale si se pun in sos. Se lasa la fiert inca aproximativ 10 min.
Se servesc cu cartofi prajiti sau pur si simplu cu piine.
5.844 vizualizări
991 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
3. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
5. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
8. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Ochiuri în parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos olandez (Sosuri > Sosuri albe)
13. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sos tzatziki (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.