![]()  | 
    
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ochiuri cu sos de roşii | 
| 
     
    Ochiuri cu sos de roşii
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Grecia 
    
    Timp de preparare: 15 min.
     
    Complexitate: redusă Ingrediente: 2 oua, 1/2 ceapa, sos de rosii sau 2 rosii mai maricele tocate, sare, piper, 4 linguri ulei. Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca 5 min. apoi se sparg ouale si se pun in sos. Se lasa la fiert inca aproximativ 10 min. Se servesc cu cartofi prajiti sau pur si simplu cu piine. 
    5.890 vizualizări
    
     
    1.006 tipăriri 2 trimiteri   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |