Medalioane de ceapă roşie - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie

Medalioane de ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie.

Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie.
Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
5.127 vizualizări
970 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)
7. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
8. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Risotto cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
22. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
29. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.