Medalioane de ceapă roşie - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie

Medalioane de ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie.

Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie.
Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
5.225 vizualizări
991 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Prăjitură de orez cu gogoşari şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Camembert pe pâine cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Vinete umplute cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
10. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
15. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
18. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
20. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
25. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
29. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.