Medalioane de ceapă roşie - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie

Medalioane de ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie.

Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie.
Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
4.814 vizualizări
879 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
6. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
9. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
16. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
22. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
23. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
25. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
28. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.