![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie |
|
Medalioane de ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie. Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie. Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
5.225 vizualizări
991 tipăriri 2 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|