Medalioane de ceapă roşie - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie

Medalioane de ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie.

Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie.
Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
5.281 vizualizări
1.011 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
12. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă aurie de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
21. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
23. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
30. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.