Pulpe de pui cu ceapă roşie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
6.196 vizualizări
586 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.