Friptură de pui la grătar în stil thailandez - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Friptură de pui la grătar în stil thailandez

Friptură de pui la grătar în stil thailandez

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lingura curry cu adaos de boia iute (de culoare rosie), 1 lingura ulei de floarea-soarelui, 1 lingura zahar, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie, 4 bucati piept de pui curatate de pielite, 250 g taietei de orez, 1 legatura ceapa verde taiata felii, 1 ardei iute taiat felii subtiri, 2 linguri sos de soia.

Mod de preparare: Intr-un bol din portelan sau sticla, amesteca uleiul, zaharul, curry si jumatate din cantitatea de suc si coaja de lamaie. Cresteaza pieptul de pui, adauga-l in vas, unge-l uniform cu marinata si lasa deoparte, la rece, minimum 30 de minute.
Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige carnea timp de 20 minute, intorcand din cand in cand, pana ce se patrunde complet.
3 Intre timp, fierbe taieteii conform indicatiilor de pe ambalaj si stropeste cu restul de suc de lamaie. Presara coaja de lamaie ramasa si adauga ceapa, ardeiul, sosul de soia si patrunjelul.
Serveste taieteii fierbinti, asezati intr-un bol preincalzit, cu friptura de pui taiata felii si asezata deasupra.
12.282 vizualizări
1.317 tipăriri
18 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
3. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
4. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Dovlecei cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cartofi la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
11. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
14. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
16. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ţelină cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Dublin Coddle (Mâncăruri > Fripturi)
19. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme)
22. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
25. Prăjitură americană cu alune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
28. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.