Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.831 vizualizări
1.124 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.