Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.559 vizualizări
1.028 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
21. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.