Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.996 vizualizări
1.174 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
2. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
4. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.