Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.948 vizualizări
1.156 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Lapte de pasăre cu cireşe (Dulciuri > Creme)
3. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)
20. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
24. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.