Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
7.377 vizualizări
724 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme)
4. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
17. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
26. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Pate de somon cu hrean (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.