Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
7.438 vizualizări
741 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pate de somon cu hrean (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
25. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.