Cottage pie - reţetă tradiţională din Irlanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Irlanda » Cottage pie

Cottage pie

Reţetă tradiţională din Irlanda
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piure-ul de cartofi: 1,5 kg cartofi , 150-200 ml lapte, 1 ou, 1 lingura unt, patrunjel tocat, 200 g masline verzi taiate marunt, 3 catei de usturoi rasi, sare, piper.
Umplutura: 500 g carne tocata, 3 morcovi, 2 cepe, 0,5 lingura cimbru, 300 g rosii tocate, 2 linguri pasta de rosii, sare, piper.
Gratinare: 400 g brinza de capra.

Mod de preparare: Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.
Amestecul de carne tocata: Se pune cuptorul la 200 grade C. Se curata morcovii si ceapa. Se taie morcovii feliute si se toaca ceapa. Se rumenesc morcovii, ceapa, carnea, cimbrul. Se adauga rosiile tocate si pasta de rosii. Se fierbe circa 30 min. Sare, piper. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma, se pune piuré-ul deasupra. La urma se pune brinza de oaie taiata felii. Se da la cuptor 20 - 25 minute.
Se pune cuptorul pe grill ultimele 10 minute sa se obtina o culoare aurie.
8.647 vizualizări
704 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Sepie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
15. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
16. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
20. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)
27. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.