Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.169 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
4. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
11. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
28. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.