Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.137 vizualizări
1.294 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.