Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.215 vizualizări
1.303 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
14. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Conopidă sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
22. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.