Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.150 vizualizări
1.295 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi)
13. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Conopidă napolitană (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.