Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.209 vizualizări
1.301 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
23. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
28. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.