Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.177 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
2. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pastă de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Cireşe confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
10. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Conopidă murată (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
18. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.