Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.934 vizualizări
1.234 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.