Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.186 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Conopidă murată (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sufleu de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.