Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.932 vizualizări
1.233 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
8. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
11. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
24. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.