Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.184 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
8. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
17. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
30. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.