Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
12.595 vizualizări
863 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
8. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.