Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.107 vizualizări
1.288 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Conopidă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Porumb copt cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.