Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.214 vizualizări
1.303 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Conopidă poloneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Conopidă a la Richelieu (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
16. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Spaghete cu bacon (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.