Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.216 vizualizări
1.303 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Spaghete cu bacon (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sufleu de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
22. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Chifteluţe de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.