Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.119 vizualizări
1.290 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Chifteluţe de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.