Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.940 vizualizări
1.238 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume)
3. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
22. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.