Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.206 vizualizări
1.301 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
20. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.