Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.005 vizualizări
1.270 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Spaghete cu conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.