Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.162 vizualizări
1.296 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cireşe confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
2. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
7. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
23. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.