Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.145 vizualizări
1.294 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
5. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Spaghete cu conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
24. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
26. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.