Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.195 vizualizări
1.299 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Deliciul contesei (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Conopidă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
14. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.