Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
12.601 vizualizări
864 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
11. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
14. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
20. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.