Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.072 vizualizări
1.283 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
9. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.