Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.167 vizualizări
1.297 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
10. Ficat condimentat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.