Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.916 vizualizări
1.224 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tort economic (Dulciuri > Torturi)
8. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Banane în coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porumb copt cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sufleu de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
28. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.