Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.180 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
2. Conopidă cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Conopidă sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.