Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.127 vizualizări
1.294 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
3. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Banane în coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.