Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.217 vizualizări
1.304 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Usturoi conservat cu ierburi aromate (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Conopidă a la Richelieu (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
22. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.