Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.134 vizualizări
1.294 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
18. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
24. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Omletă cu praz şi conopidă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.