Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.179 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
11. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Conopidă cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.