Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.204 vizualizări
1.301 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
3. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Deliciul contesei (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Melci cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.