Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.164 vizualizări
1.296 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
7. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ficat condimentat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
21. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
24. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
29. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.