Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
12.529 vizualizări
852 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
5. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
17. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.