Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne |
Chili con carne
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc. Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.655 vizualizări
Versiunea printabilă1.134 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Cireşe confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate) 3. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 13. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte) 21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Conopidă cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Porumb copt cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |