Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.163 vizualizări
1.296 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Cireşe confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.