Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.171 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
18. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.