Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.143 vizualizări
1.294 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
9. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
10. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.