Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.205 vizualizări
1.301 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
2. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pastă de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Conopidă sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
18. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Conopidă conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
28. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
29. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.