Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.182 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
25. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
28. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.