Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.312 vizualizări
1.183 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
2. Cozonac de mălai (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
3. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Tort de clătite cu lebăr (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
9. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
14. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
17. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
20. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
22. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Scrumbie la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
28. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Bezele cu lămâie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
30. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.