Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.334 vizualizări
1.186 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
7. Chefal la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Lichior de gutui (Băuturi > Lichioruri)
10. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
12. Tort pina colada (Dulciuri > Torturi)
13. Tartă fină cu brânză Camembert (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
16. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
17. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
19. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
21. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
27. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.