Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.318 vizualizări
1.184 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme)
2. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
3. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
4. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
5. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
6. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Spumă de ciocolată albă (Dulciuri > Spume)
8. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Chackalaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
11. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
13. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
16. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Peşte la cuptor (dietetic) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
20. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Prăjitură de griş cu coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
25. Clătite cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tort de ciocolată fără unt (Dulciuri > Torturi)
30. Merlan cu şvaiţer (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.