Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.332 vizualizări
1.186 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
3. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Pacheţele de pui cu mozzarella (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
17. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tort Angelica cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
21. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
22. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cremă cu două feluri de ciocolată (Dulciuri > Creme)
26. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
27. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
29. Salată de gogoşari copţi (Salate > Salate de legume)
30. Salată de praz cu scrumbie (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.