Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.324 vizualizări
1.184 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ruladă cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
4. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
6. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
8. Ardei copţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
10. Purcel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
15. Clătite umplute cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
19. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
20. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
23. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Caracatiţă cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
27. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Baclava (I) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.