Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.348 vizualizări
1.187 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tort de ciocolată cu portocale (Dulciuri > Torturi)
3. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
13. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
14. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
16. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
20. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
22. Omletă dulce cu lichior de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
23. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.