Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.308 vizualizări
1.183 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de legume bulgărească (Salate > Salate de legume)
2. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
3. Tort baiser cu lămâie (Dulciuri > Torturi)
4. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
5. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Purcel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
8. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
10. Scrumbii de Dunăre la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Falafel turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Orez cu lapte (Dulciuri > Budinci)
14. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume)
16. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Nudli (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
23. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
25. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
30. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.