Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.358 vizualizări
1.192 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Tortilla Espanola (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
6. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
7. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Batoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sfeclă cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
13. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
16. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
17. Găluşte cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
19. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Doradă cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Tortuleţe cu portocală (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
27. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Varză de China la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.