Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
6.390 vizualizări
871 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
12. Muşchi cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Scrumbie italiană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
20. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
23. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
27. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.