Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.362 vizualizări
1.192 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
3. Spaghetti a la bolognese (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme)
10. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
12. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
14. Mămăligă la cuptor (II) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tort cu ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
18. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
19. Tort englez de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
20. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
21. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
22. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
24. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
26. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
28. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
30. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.