Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.304 vizualizări
1.182 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Marmeladă de dovleac (Conserve de fructe > Marmelade)
2. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ruladă cu frişcă şi zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
7. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
11. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
12. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Parfe de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Bulion de ardei (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Clătite cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
22. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
23. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
24. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Mălai moldovenesc cu dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
27. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.