Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.319 vizualizări
1.184 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
2. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
3. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
4. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
5. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
8. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
13. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
14. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Scrumbie italiană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
17. Tort cu fructe Daniela (Dulciuri > Torturi)
18. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri)
22. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tort de lămâie (II) (Dulciuri > Torturi)
24. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
25. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
29. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.