Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
5.855 vizualizări
731 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pârjoale umplute cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
4. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
13. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cremă de castane cu gelatină (Dulciuri > Creme)
15. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
16. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
18. Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
24. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
26. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)
28. Tartă parfumată cu măsline verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.