Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
6.885 vizualizări
1.036 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
5. Frigărui marinate cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
8. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Leckerli (Dulciuri > Prăjituri)
17. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Tort Flavia (Dulciuri > Torturi)
19. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
20. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ruladă de cotlet cu pastă de mici (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Clătite umplute cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.