Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.156 vizualizări
1.118 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Biscuiţi cu gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
8. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
9. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
22. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tagliatelle cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
25. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
26. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mere la cuptor (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată Bucureşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.