Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.353 vizualizări
1.190 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Cartofi noi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
13. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
15. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă orientală cu fructe de mare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
18. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
22. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
23. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
27. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
29. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.