Borş rusesc cu dafin - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu dafin

Borş rusesc cu dafin

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g sfecla rosie, 1 telina, 2 buc. praz, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 g carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale. Mod de servire Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
4.183 vizualizări
728 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.