Borş rusesc cu dafin - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu dafin

Borş rusesc cu dafin

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g sfecla rosie, 1 telina, 2 buc. praz, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 g carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale. Mod de servire Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
5.497 vizualizări
1.084 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.