Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu dafin |
Borş rusesc cu dafin
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g sfecla rosie, 1 telina, 2 buc. praz, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 g carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smintina. Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale. Mod de servire Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
5.130 vizualizări
Versiunea printabilă988 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 18. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |