Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.560 vizualizări
1.326 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pogăcele de jumări cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
3. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
8. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Tort crocant cu zmeura (Dulciuri > Torturi)
10. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
13. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Brânză cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
22. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Sufleu de caise cu şodou de vanilie (Dulciuri > Creme)
24. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
25. Vinete a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Stufat de crap din Izmir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
28. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
30. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.