Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
7.693 vizualizări
1.088 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Heringi cu ou (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Lingua al bagnetto rosso (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sufleu de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
15. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
26. Omletă mediteraneană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Calcan fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.