Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
5.892 vizualizări
655 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
4. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
5. Paste cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri)
8. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şuncă în bere (Bierschinken) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
16. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
17. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
19. Îngheţată vanilată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Mazăre minune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ştrudel cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.