Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.503 vizualizări
1.313 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
3. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
6. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
13. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
14. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
15. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
16. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci)
19. Tochitură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Mere în boccele (Dulciuri > Prăjituri)
24. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
26. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Tort de argint (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.