Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
7.609 vizualizări
1.061 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
3. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
6. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Vin de corcoduşe (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
12. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
18. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
22. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.