Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.535 vizualizări
1.320 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Pâine cu mac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Mazăre cu frigănele (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Mousse de vinete cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
12. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Chec scoţian (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
17. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
27. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
29. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.