Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.587 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
8. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
9. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Biftec corsican (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de andive, capere şi anşoa (Salate > Salate cu peşte)
13. Savarină cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
14. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
15. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
16. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
17. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
22. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
25. Calcan fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
28. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.