Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.578 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mic dejun ţărănesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
3. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
7. Manga Thai (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Heringi cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ouă umplute foarte fine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
14. Ceapă picantă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Găluşte cu nectarine (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Pizza Ioana (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
19. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pizza Everything (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.