Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.572 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
3. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Îngheţată albă (Dulciuri > Îngheţate)
10. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
24. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Insulă plutitoare (Dulciuri > Prăjituri)
26. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.