Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.548 vizualizări
1.324 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
2. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
3. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
4. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Marinată de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
7. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Orez fiert după reţetă egipteană (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
14. Crap cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
19. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Tocăniţă de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
29. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.