Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.542 vizualizări
1.322 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
4. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Îngheţată de zahăr ars cu vanilie (Dulciuri > Îngheţate)
20. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Arlechin (Dulciuri > Prăjituri)
23. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.