Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.563 vizualizări
1.327 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Îngheţată uşoară (Dulciuri > Îngheţate)
4. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Brânză telemea la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
9. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Surimi de crab cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Cupe cu fructe proaspete în jeleu (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Plăcintă de cartofi şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
27. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cheese Cake îngheţat (Dulciuri > Îngheţate)
30. Spumă capucino (Dulciuri > Spume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.