Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
5.789 vizualizări
636 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Cremă de lămâie cu portocale marinate (Dulciuri > Creme)
4. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
5. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
7. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Tort cu cremă de vin (Dulciuri > Torturi)
26. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
28. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.