Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.432 vizualizări
1.295 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
2. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Îngheţată prăjită (Dulciuri > Îngheţate)
12. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
13. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
15. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Ruladă marţipan (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
22. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Dulceaţă de melcişori din coajă de portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
26. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.