Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
7.961 vizualizări
1.179 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
4. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
6. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
7. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
9. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Cotlete cu garnitură picantă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
17. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
22. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
28. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.