Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.562 vizualizări
1.326 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bucatini alla matriciana (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
3. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
4. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
5. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Îngheţată de fragi (Dulciuri > Îngheţate)
11. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
16. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Mazăre cu frigănele (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Quiche mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Legume marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.