Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.530 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort minune (Dulciuri > Torturi)
2. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
4. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
6. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri)
9. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
18. Mâncărică de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sparanghel măcelăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mousse de vinete cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.