Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
5.749 vizualizări
624 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
2. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
3. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mix marin (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
7. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Şarlotă de viţel cu vinete prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
23. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
25. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
26. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
27. Varză de Bruxelles în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
30. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.