Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.558 vizualizări
1.326 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu mâncărică de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Omletă cu nectarine (Dulciuri > Budinci)
3. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
8. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
16. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
21. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
24. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
25. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
28. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.