Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.584 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Cremă de zahăr ars cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
7. Salată napoletană cu macaroane (Salate > Salate cu peşte)
8. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
14. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
21. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
23. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
28. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.