Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.491 vizualizări
1.311 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Banană coaptă (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Stroganoff portugez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
10. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
12. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
16. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Plăcintă de cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Frigănele de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
29. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.