Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.348 vizualizări
1.269 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
4. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Brînzoaice (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
11. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Şuncă fiartă în vin cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
19. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Jambon cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
26. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate)
28. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.