Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.317 vizualizări
1.256 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
6. Rites cu rozmarin (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
8. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
9. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
12. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tocăniţă de cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
19. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Legume marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.