Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.575 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
5. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
6. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
7. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
11. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
19. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
22. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.