Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.565 vizualizări
1.327 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rites cu rozmarin (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
7. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
9. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
12. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
13. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
15. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Pulpă de berbec împănată (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
20. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
26. Brânză frecată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Vinete portugheze (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
29. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.