Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.583 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Curcan umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
8. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ouă umplute foarte fine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
15. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
22. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Batoane de dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.