Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.526 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
4. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Biftec în făină (Mâncăruri > Fripturi)
9. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
14. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chiftele din surimi cu porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
21. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
27. Frigărui marinate cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.