Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.580 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
4. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tochitură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Tort ieftin (II) (Dulciuri > Torturi)
8. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Triunghiuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Marinată de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Prăjitură cu mere întregi (Dulciuri > Prăjituri)
21. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
24. Terină de şalău cu surimi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.