Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.513 vizualizări
1.317 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Aluat franţuzesc făcut la cald (Dulciuri > Aluaturi)
3. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri)
6. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
8. Topirea slăninii (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
9. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
10. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sparanghel în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Slănină cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)
18. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
19. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
30. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.