Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.370 vizualizări
1.279 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
2. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cremă de vanilie cu rom la pahar (Dulciuri > Creme)
6. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Aluat de cozonac (brioşe) (Dulciuri > Aluaturi)
11. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
12. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
15. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
16. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
19. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
23. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
24. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
28. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Barmbrack (Pâine irlandeză cu fructe uscate) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.