Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.554 vizualizări
1.324 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
6. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
7. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
11. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Chifteluţe pe pat de aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
14. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
15. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Topirea slăninii (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
18. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
19. Găluşte cu făină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
24. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Tort de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.