Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.564 vizualizări
1.327 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Macaroane cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Varză de China la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
15. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
21. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
24. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Vinete umplute cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.