Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.550 vizualizări
1.324 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
2. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
3. Bocceluţe cu brânză (Dulciuri > Prăjituri)
4. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
7. Chifle cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de mere (Dulciuri > Îngheţate)
10. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
11. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci)
18. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
19. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Bavarois de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Merlucius cu rozmarin la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.