Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.585 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Orez fiert după reţetă egipteană (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
4. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
6. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Papară cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
11. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Turnuleţ cu hering marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci)
14. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
15. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Spanac englezesc (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
25. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
26. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.