Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.512 vizualizări
1.317 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Bai ta nop sway (Orez cu mango) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)
6. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Vinete cu brânză de capră la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
14. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
15. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
16. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
19. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
27. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
28. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
29. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.