Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
6.170 vizualizări
716 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Papară cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)
7. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sote de rinichi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
13. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume)
16. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
28. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
30. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.