Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.475 vizualizări
1.305 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte în aspic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
8. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Prăjitură în patru părţi (Dulciuri > Prăjituri)
11. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
12. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
14. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tort minune (Dulciuri > Torturi)
23. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pizza cu mere şi brânză de burduf (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.