Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.537 vizualizări
1.321 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
8. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
9. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
10. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
12. Analele istoriei (Dulciuri > Prăjituri)
13. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
16. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
20. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
21. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
22. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
23. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.