Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.532 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
2. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Omletă cu nectarine (Dulciuri > Budinci)
4. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
5. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
6. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
10. Smochine desert (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Chec de morcovi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri)
13. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
19. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Banană coaptă (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri)
22. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sparanghel cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Cremă de lămâie cu portocale marinate (Dulciuri > Creme)
27. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ardei capia în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.