Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.507 vizualizări
1.315 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
3. Ardei copţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Vin de stafide (Băuturi > Băuturi cu vin)
20. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
21. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
22. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Chiftele din dovlecei cruzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.