Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.586 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Ochiuri în parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)
8. Macaroane cu andive caramelizate (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
10. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
18. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
22. Macaroane cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.