Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.511 vizualizări
1.317 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
7. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
14. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Quiche Lorraine (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
24. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sirop de trandafiri (Băuturi > Siropuri)
27. Pandişpan (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
28. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
29. Ochiuri în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.