Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.531 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tort cu vişine şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
5. Sparanghel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Cremă de castane cu gelatină (Dulciuri > Creme)
8. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
9. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cremă de bostan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Panforte (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
14. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
15. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Flanuri cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
17. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
25. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ardei umpluţi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
30. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.