Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
6.033 vizualizări
682 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
2. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
3. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pizza Ioana (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
9. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
13. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
16. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Vinete a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
22. Merlucius cu rozmarin la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.