Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.518 vizualizări
1.317 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ardei copţi marinaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Îngheţată de caise cu suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
18. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
19. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
23. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.