Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.549 vizualizări
1.324 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
5. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
8. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
12. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
13. Salată de andive cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
15. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
17. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume)
25. Fructe prăjite (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Pîinişoare cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.