Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.570 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
3. Sângerete (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Conopidă napolitană (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Brânză de oaie cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Chifteluţe de dovlecei cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Papanaşi de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
13. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
14. Coroană de orez cu fructe (Dulciuri > Budinci)
15. Păstrăv cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)
18. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
23. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
25. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
27. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
28. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Măsline umplute (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.