Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.529 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Jumări cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
4. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ouă umplute picante în aspic (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Panforte (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
15. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată combinată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Ardei umpluţi cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Curcan umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Pizza Andre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
29. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.