Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.541 vizualizări
1.321 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
4. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Pîinişoare cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
7. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
13. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
20. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
22. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tartă cu ananas (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
28. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.