Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.574 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Telemea în frunze de viţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Garnitură de portocale, mere şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
9. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cremă de castane (Dulciuri > Creme)
12. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
15. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
23. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
27. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
28. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Macaroane cu broccoli (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.