Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.573 vizualizări
1.329 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
3. Plăcinte poale-n brîu (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Anghinare prăjită (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
9. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
12. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
16. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
17. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
23. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
26. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
28. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.