Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.528 vizualizări
1.319 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Dublin Coddle (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
5. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Cozonac argeşean (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
12. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Murături asortate iraniene (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
14. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
15. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
16. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
24. Blinele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
30. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.