Pui cu maioneză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pui cu maioneză

Pui cu maioneză

Ingrediente: Carnea se fierbe cu zarzavat;un galbenus fiert, un galbenus crud, 300 ml untdelemn, 100 ml smintina, mustar, ceapa verde, o frunza de telina, marar, zeama de lamiie, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se va folosi numai o parte din carne pentru salata cu maioneza, daca nu sint multe persoane la masa.Din restul puiului(picioare,aripi) se vor pregati: pilaf sau ciulama, sau rasol cu un sos oarecare.Se poate pune la fiert, de la inceput, numai carnea necesara, picioarele lasindu-le pentru friptura.Carnea fiarta se curata de pe oase, se taie in cubulete zarzavatul, de asemenea, se mai adauga 2 cartofi de marime mijlocie fierti, taiati in cubulete si o lingurita cu mazare.Maioneza se prepara din cantitatile mentionate, se amesteca cu smintina, se adauga sare, zeama de lamiie, mustar, ca sa aiba gust mai picant, iar pentru aroma se pun: marar, o frunza de telina sau patrunjel - toate taiate marunt si putina ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici; apoi se adauga carnea si zarzavatul.Salata se asaza pe platoul de servit, se niveleaza si se orneaza cu masline taiate in forma de stea si cu gogosari etc.
5.579 vizualizări
736 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
9. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.