Pui cu bame (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu bame (II)

Pui cu bame (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 8 pulpe de pui (750 g), 2 linguri unt topit, 2 căţei de usturoi zdrobiţi, 60 ml ulei de măsline, 2 cepe mari tăiate rondele, 1 conservă roşii decojite (circa 450 g), 1/4 linguriţă piper măcinat, 1 conservă bame (circa 825 g).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pulpele, se aseaza pe un gratar in tava de aragaz unsa putin, se baga la cuptor, sub grill, si se rumenesc 12 minute la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu unt topit si putin usturoi si cand e gata se pune deoparte, la cald. Se-ncinge uleiul intr-o cratita, se prajesc ceapa si restul de usturoi circa 3 minute la foc iute, amestecand intruna, apoi se da focul mai mic si se mai dunstuiesc inca 10 minute, amestecand din timp in timp. Se adauga rosiile si piperul, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba alte 5 minute. Se incinge cuptorul la 190 grade C. Se incorporeaza si bamele scurse bine, se fierb si ele - tot cu capac - 10 minute, dupa care se rastoarna intr-o forma rezistenta la foc. Se pun si pulpele de pui peste bame, se baga la cuptor si se lasa 15 minute sa se patrunda.
Puiul cu bame se serveste cald, cu paine de casa, masline si branza.
2.857 vizualizări
695 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.