Crab umplut antilez - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crab umplut antilez

Crab umplut antilez

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 10 crabi mici, 300 g piept afumat (bacon), 300 g ceapa, 50 g usturoi, 250 g paine, 500 ml lapte, 75 g patrunjel verde, 50 g unt, 100 ml rom, 100 ml ulei, 25 g parmezan ras, 3 g piper, 10 g ardei iute, 2 g piper macinat (rosu), 25 g sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pieptul afumat se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Painea se inmoaie in lapte. Ardeiul iute se spala, se curata de seminte si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Crabii se fierb in apa cu sare si piper, circa 15 minute. Se scurg, se decorticheaza, se curata si se pun la cuptor intr-o tava cu ulei si rom, la 180 grade C, unde se tin circa 10 minute. Intr-o tigaie cu ulei incalzit se pune pieptul afumat si se inabusa pe foc iute, se adauga ceapa si se tine pe foc 5 minute, amestecand tot timpul. Se ia de pe foc si se adauga painea stoarsa, patrunjelul, usturoiul si carnea de crab, se condimenteaza cu piper, sare si ardei iute. In capace de inox unse cu unt se pune compozitia, se presara cu parmezan ras si se gratineaza.
2.669 vizualizări
659 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
11. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
12. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
13. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.