Borş de fasole uscată cu mînătărci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de fasole uscată cu mînătărci

Borş de fasole uscată cu mînătărci

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/4 kg fasole, 200 g minatarci, 2-4 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, sare, 1 litru bors.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune la fiert fasolea, se lasa sa dea un clocot si se schimba apa cu alta tot fierbinte; ceapa si zarzavatul taiate marunt precum si sarea se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe jumatate. Se scot minatarcile din apa in care s-au muiat, se spala bine cu apa rece, se taie felii subtiri si se pun la fiert cu apa in care s-au muiat, strecurata printr-o cirpa curata. Cind si fasolea si minatarcile sint fierte, se pun in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si se mai lasa sa clocoteasca. Se serveste rece cu patrunjel verde tocat marunt.
1.859 vizualizări
697 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
2. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
26. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.