Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Legume mexicane |
Legume mexicane
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 cutii mazăre fină, 1 morcov, 1 ardei roşu, 1 ceapă, boabe de porumb, 1 roşie decojită, câteva ciuperci tăiate felii, busuioc, oregano, cimbru, curry, chili, coriandru, ghimbir, piper roşu sau negru. Mod de preparare: Legumele se taie cubuleţe şi se înăbuşă timp de câteva minute pe tigaia de teflon cu câteva picături ulei de măsline. Când sunt aproape gata, se adaugă puţin sos de soia. Mirodeniile care dau un gust deosebit legumelor mexicane sunt: busuioc, oregano, cimbru, curry, chili, coriandru, ghimbir, piper roşu sau negru. Aceasta reţetă se bazează pe efectul mirodeniilor picante.
21.298 vizualizări
Versiunea printabilă1.119 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Tocăniţă de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 6. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi) 11. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Vrabioară de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 19. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Paste cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Somon cu paste şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume) 29. Somon cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |