Sufleu cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Sufleu cu caşcaval

Sufleu cu caşcaval

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 150 g cascaval, 4 oua, 300 ml lapte, 50 g faina, 40 g unt + inca 20 g pentru uns formele, 2 varfuri de cutit de nucsoara rasa, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Radeti cascavalul pe razatoarea mica. Puneti pe foc intr-o craticioara 40 g de unt si, cand s-a topit, adaugati faina si lasati-o sa se prajeasca, amestecand intruna. Turnati apoi laptele - putin cate putin -, dati focul mai mic, continuati sa amestecati, pana ce compozitia incepe sa se ingroase si devine neteda. Adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Luati craticioara de pe foc si lasati sa se raceasca.
Spargeti ouale si puneti galbenusurile intr-un bol, iar albusurile intr-un castron. Incingeti cuptorul la 240 grade C si ungeti cu unt patru forme mici de budinca. Incorporati galbenusurile in compozitia preparata anterior si amestecati cateva minute. Bateti albusurile spuma si incorporati-le si pe ele, ridicand usor compozitia, fara sa amestecati. Umpleti formele (nu chiar pana sus), bagati-le la cuptor si lasati-le 20 de minute (fara sa mai deschideti cuptorul).
Sufleul crescut si rumenit frumos se serveste imediat.
2.821 vizualizări
708 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
15. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
26. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Sufleu de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
30. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.