Tocinei la cuptor - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Tocinei la cuptor

Tocinei la cuptor

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg de cartofi, sare, 3 ouă, un pumn de brînză de burduf, untură de porc, cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi se rad pe răzătoarea cu dinţii cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pune sarea, ouăle şi se amestecă bine. Se ia un pumn de brânză de la burduf şi se amestecă de asemenea în pasta rezultată. Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untura de porc şi se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se servesc cât sunt calde.
15.863 vizualizări
893 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
2. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
4. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
6. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
15. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
17. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
18. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
21. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
23. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
26. Parfe de ciocolată  (Dulciuri > Îngheţate)
27. Fudge de ciocolată (Dulciuri > Creme)
28. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.