Tocinei la cuptor - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Tocinei la cuptor

Tocinei la cuptor

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg de cartofi, sare, 3 ouă, un pumn de brînză de burduf, untură de porc, cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi se rad pe răzătoarea cu dinţii cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pune sarea, ouăle şi se amestecă bine. Se ia un pumn de brânză de la burduf şi se amestecă de asemenea în pasta rezultată. Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untura de porc şi se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se servesc cât sunt calde.
15.570 vizualizări
842 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
2. Gulaş cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
4. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
5. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plachie de fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
8. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
14. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Baclava cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
18. Calamar umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
20. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Dublin Coddle (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
23. Ouă pe mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tagliatelle carbonara cu peşte afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.