Tocinei la cuptor - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Tocinei la cuptor

Tocinei la cuptor

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg de cartofi, sare, 3 ouă, un pumn de brînză de burduf, untură de porc, cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi se rad pe răzătoarea cu dinţii cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pune sarea, ouăle şi se amestecă bine. Se ia un pumn de brânză de la burduf şi se amestecă de asemenea în pasta rezultată. Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untura de porc şi se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se servesc cât sunt calde.
16.090 vizualizări
950 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Salată de păpădie crudă (Salate > Salate de legume)
6. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cartofi cu legume la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Lichior de bere (Băuturi > Lichioruri)
9. Scrumbii proaspete la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
12. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată Gozva (Salate > Salate de legume)
17. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
18. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
20. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
23. Muşchi cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Legume cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
26. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
27. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pilaf cu fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.