Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocinei la cuptor
Rețetă tradițională din România

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg de cartofi, sare, 3 ouă, un pumn de brînză de burduf, untură de porc, cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Se curăță cartofii și se rad pe răzătoarea cu dinții cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pune sarea, ouăle și se amestecă bine. Se ia un pumn de brânză de la burduf și se amestecă de asemenea în pasta rezultată. Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untura de porc și se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie și se servesc cât sunt calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.