Tagliatelle cu măsline si sardele - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle cu măsline si sardele

Tagliatelle cu măsline si sardele

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 fileuri de sardele (in ulei), 100 g bacon, 400 g taieti, sare, 500 g rosii, 4 linguri ulei, piper, 1/2 lingurita oregano, 3 linguri masline negre taiate felii.

Mod de preparare: Sardelele scurse se toaca marunt, baconul se taie fasii, iar taiteii se fierb (al dente) in apa cu sare. Se spala rosiile, se inmoaie putin in apa in care fierb pastele, se curata de pielita si se taie cubulete. Fasiile de bacon se rumenesc bine in uleiul incins, apoi se adauga sardelele, rosiile, sarea si piperul si se lasa sa fiarba incet circa trei minute. Cand sunt gata, se incorporeaza maslinele, taieteii fierti si scursi si oregano. Cand se servesc, se poate presara deasupra cascaval ras.
3.427 vizualizări
697 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
3. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
6. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
11. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
12. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
15. Tartă cu căpşuni şi mascarpone (Dulciuri > Prăjituri)
16. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
18. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
27. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
29. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.