Tocană de gogoşari pentru iarnă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Tocană de gogoşari pentru iarnă

Tocană de gogoşari pentru iarnă

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg ceapa, 2 kg morcovi, 6 kg gogosari, 500 ml ulei, 250 g orez fiert, 400 g bulion de rosii, condimente (sare, piper, foi dafin, Delikat).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spalã, se curata si se dau pe razatoarea mare. Împreuna se calesc 10 minute intr-o oala de 14 l cu tot uleiul. Gogosarii se spala, se curata de seminte si se trec prin masina de tocat (se poate folosi si robotul). Se pun la fiert in aceeasi oala, impreuna cu ceapa si morcovii caliti. Se amesteca des sa nu se prinda de oala. Orezul se alege si se fierbe separat. Cand compozitia a mai scazut, se adauga bulionul, sarea, piperul, cateva foi dafin, Delikat-ul, dupa gust. Se fierbe în continuare la foc mic, pana scade suficient, iar uleiul se ridica deasupra. Se adauga orezul fiert si se lasa pret de 1-2 clocote. Fierbinte, se umplu borcane de 400 ml (cca 22 buc). Se intorc borcanele cu capacul in jos, se acopera si se lasa la racit pana a doua zi. Daca se foloseste celofan pentru legat, borcanele se sterilizeaza.
Se pastreaza la rece.
19.941 vizualizări
1.504 tipăriri
48 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
6. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
7. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
8. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
11. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
12. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
13. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de gogoşari copţi (Salate > Salate de legume)
15. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Gogoşari cu ghebe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.