Spaghete cu şofran şi cabanos - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Spaghete cu şofran şi cabanos

Spaghete cu şofran şi cabanos

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g spaghete, 4 cîrnăciori afumaţi (cabanos), 1 cutie pulpă de roşii (250 g), 2 cepe tocate mărunt, 100 ml vin alb sec, 50 ml ulei de măsline, 1 priză şofran, sare, piper.

Mod de preparare: Rumeniţi ceapa în 2 linguri de ulei, turnaţi peste ea vinul alb, adăugaţi roşiile şi şofranul şi gustaţi de sare şi piper.
Fierbeţi spaghetele al dente (8-10 minute) în 2 l de apă cu sare.
Tăiaţi cabanosul rondele şi prăjiţi-l uşor într-o lingură cu ulei de măsline. Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă circa 5 minute.
Scurgeţi spaghetele şi răsturnaţi-le într-un castron încălzit în prealabil. Turnaţi peste ele sosul scăzut, aşezaţi deasupra cabanosul şi serviţi imediat.
6.800 vizualizări
1.121 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
2. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
3. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
8. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Cartofi noi cu unt şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
18. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
20. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
22. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
25. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
28. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
30. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.