Spaghete cu şofran şi cabanos - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Spaghete cu şofran şi cabanos

Spaghete cu şofran şi cabanos

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g spaghete, 4 cîrnăciori afumaţi (cabanos), 1 cutie pulpă de roşii (250 g), 2 cepe tocate mărunt, 100 ml vin alb sec, 50 ml ulei de măsline, 1 priză şofran, sare, piper.

Mod de preparare: Rumeniţi ceapa în 2 linguri de ulei, turnaţi peste ea vinul alb, adăugaţi roşiile şi şofranul şi gustaţi de sare şi piper.
Fierbeţi spaghetele al dente (8-10 minute) în 2 l de apă cu sare.
Tăiaţi cabanosul rondele şi prăjiţi-l uşor într-o lingură cu ulei de măsline. Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă circa 5 minute.
Scurgeţi spaghetele şi răsturnaţi-le într-un castron încălzit în prealabil. Turnaţi peste ele sosul scăzut, aşezaţi deasupra cabanosul şi serviţi imediat.
6.774 vizualizări
1.117 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)
7. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
10. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
11. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
13. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
14. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
15. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
20. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de ceapă cu roşii şi brânză (Salate > Salate de legume)
23. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
25. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată cu paste, brânză şi măsline (Salate > Salate de legume)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.