Spaghete cu şofran şi cabanos - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Spaghete cu şofran şi cabanos

Spaghete cu şofran şi cabanos

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g spaghete, 4 cîrnăciori afumaţi (cabanos), 1 cutie pulpă de roşii (250 g), 2 cepe tocate mărunt, 100 ml vin alb sec, 50 ml ulei de măsline, 1 priză şofran, sare, piper.

Mod de preparare: Rumeniţi ceapa în 2 linguri de ulei, turnaţi peste ea vinul alb, adăugaţi roşiile şi şofranul şi gustaţi de sare şi piper.
Fierbeţi spaghetele al dente (8-10 minute) în 2 l de apă cu sare.
Tăiaţi cabanosul rondele şi prăjiţi-l uşor într-o lingură cu ulei de măsline. Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă circa 5 minute.
Scurgeţi spaghetele şi răsturnaţi-le într-un castron încălzit în prealabil. Turnaţi peste ele sosul scăzut, aşezaţi deasupra cabanosul şi serviţi imediat.
6.771 vizualizări
1.117 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Prăjitură pufoasă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
5. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
7. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
9. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
12. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
16. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
18. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată orientală cu cartofi şi roşii (Salate > Salate de legume)
28. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.