Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.831 vizualizări
1.203 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
3. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
5. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
6. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
12. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
15. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
21. Păstrăv cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
26. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.