Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
9.947 vizualizări
755 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ştiucă cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
5. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
20. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.