Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.890 vizualizări
1.208 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
3. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci)
6. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
10. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
11. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
13. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
14. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
15. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
17. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
22. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.