Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.797 vizualizări
1.198 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
7. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
15. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
19. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
22. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.