Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.778 vizualizări
1.196 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
4. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
6. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
7. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
10. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
19. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
21. Ouă cu sos de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
27. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.