Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.859 vizualizări
1.205 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
15. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
18. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.