Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.794 vizualizări
1.198 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
2. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
10. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
14. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
15. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
17. Sos Tabasco (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
19. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
28. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Păstrăv cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.