Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.898 vizualizări
1.208 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
2. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
11. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci)
18. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Andive cu sos galben (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
27. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.