Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.443 vizualizări
1.151 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
2. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
4. Cod sau şalău cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
17. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
21. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Sos a la grec (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.