Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.755 vizualizări
1.190 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci)
2. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
5. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
22. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
24. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
25. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.