Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.824 vizualizări
1.203 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
4. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
10. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
21. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.