Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.892 vizualizări
1.208 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
4. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sos de hrean fiert (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
8. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
17. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Sos de mărar (Sosuri > Sosuri albe)
21. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
28. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
30. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.