Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.870 vizualizări
1.206 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
8. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
12. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
15. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
19. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
23. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
28. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.