Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.866 vizualizări
1.206 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
8. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
9. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
12. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
18. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
26. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
29. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.