Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.792 vizualizări
1.198 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
12. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
13. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)
18. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
20. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
28. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.