Sos sicilian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian

Sos sicilian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb.

Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
9.674 vizualizări
738 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
4. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
12. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Somon cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme)
19. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
22. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
25. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
27. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.