Sos pentru spaghete al pesto - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos pentru spaghete al pesto

Sos pentru spaghete al pesto

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Frunze de busuioc proaspăt, ulei de măsline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper.

Mod de preparare: Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras şi mugurii de pin se mixează într-un vas timp de 5 min., până când pasta devine omogenă.
Se serveşte cu spaghete.
10.496 vizualizări
790 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
3. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
4. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Chifteluţe de şalău sau cod (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Somon cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
12. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
13. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Cremă de zahăr ars pentru foi (Dulciuri > Creme)
16. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
18. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de ghebe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
29. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.