Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos pentru spaghete al pesto |
Sos pentru spaghete al pesto
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: Frunze de busuioc proaspăt, ulei de măsline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper. Mod de preparare: Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras şi mugurii de pin se mixează într-un vas timp de 5 min., până când pasta devine omogenă. Se serveşte cu spaghete.
11.736 vizualizări
Versiunea printabilă1.133 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Prăjitură pufoasă cu pere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri) 2. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume) 3. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume) 4. Calamar cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 9. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 10. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume) 11. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume) 12. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai) 13. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 14. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 15. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate) 16. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Varză acră orientală (Conserve din legume, murături > Murături simple) 18. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 22. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi) 24. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Talmeş-balmeş cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi) 27. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate) 28. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi) 30. Ciocolată cu alune sau nuci (Dulciuri > Creme) |