Sos pentru spaghete al pesto - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos pentru spaghete al pesto

Sos pentru spaghete al pesto

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Frunze de busuioc proaspăt, ulei de măsline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper.

Mod de preparare: Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras şi mugurii de pin se mixează într-un vas timp de 5 min., până când pasta devine omogenă.
Se serveşte cu spaghete.
11.736 vizualizări
1.133 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură pufoasă cu pere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
4. Calamar cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
11. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
12. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
15. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
16. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Varză acră orientală (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
24. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Talmeş-balmeş cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
28. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciocolată cu alune sau nuci (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.