Sos pentru spaghete al pesto - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos pentru spaghete al pesto

Sos pentru spaghete al pesto

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Frunze de busuioc proaspăt, ulei de măsline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper.

Mod de preparare: Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras şi mugurii de pin se mixează într-un vas timp de 5 min., până când pasta devine omogenă.
Se serveşte cu spaghete.
12.086 vizualizări
1.228 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
2. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
3. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Plăcinte poale-n brîu (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
12. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
14. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Şalău polonez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
17. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
19. Prăjiturele cu miere, curmale şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
20. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
24. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
26. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.