![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos de ciocolată pentru panettone |
|
Sos de ciocolată pentru panettone
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 90-100 g ciocolata, 300 g smantana, 250 g mascarpone. Mod de preparare: Un sos care se foloseste pentru panettone. Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza. Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.
8.653 vizualizări
1.292 tipăriri 1 trimitere Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|