Sos de ciocolată pentru panettone - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos de ciocolată pentru panettone

Sos de ciocolată pentru panettone

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 90-100 g ciocolata, 300 g smantana, 250 g mascarpone.

Mod de preparare: Un sos care se foloseste pentru panettone. Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.
Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.
8.536 vizualizări
1.261 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
2. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
5. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
7. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
11. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
14. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Sos de urzici (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sos brun (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
25. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)
28. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.