Sos de ciocolată pentru panettone - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos de ciocolată pentru panettone

Sos de ciocolată pentru panettone

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 90-100 g ciocolata, 300 g smantana, 250 g mascarpone.

Mod de preparare: Un sos care se foloseste pentru panettone. Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.
Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.
8.481 vizualizări
1.245 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
12. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
15. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
16. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
17. Ştiucă cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sos genovez (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
23. Tartă cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Parfe de ciocolată  (Dulciuri > Îngheţate)
26. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
28. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.