Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II) |
Salată ca la Nisa (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline. Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet. Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele. Se toarnă deasupra sosul.
5.330 vizualizări
Versiunea printabilă968 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 2. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi) 3. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 4. Crap umplut cu nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Tartă cu caş (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi) 7. Caracatiţă cu oţet (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci) 10. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 12. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 13. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 14. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe) 15. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 16. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Ketchup picant (Sosuri > Sosuri condimentate) 18. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci) 19. Ajo blanco (Gazpacho alb) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 21. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci) 22. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Medalion de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 24. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Raci fierţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Tocăniţă de cartofi cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi) 30. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi) |