Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II) |
Salată ca la Nisa (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline. Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet. Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele. Se toarnă deasupra sosul.
5.530 vizualizări
Versiunea printabilă1.024 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 3. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Rondele de mere cu sos de portocale (Dulciuri > Prăjituri) 7. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Fudge de ciocolată (Dulciuri > Creme) 9. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume) 11. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 13. Legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Tort Doboş cu cacao (Dulciuri > Torturi) 15. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite) 18. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume) 20. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Sufleu de căpşuni (Dulciuri > Creme) 22. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Sparanghel cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |