Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
5.665 vizualizări
1.064 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Escalop de căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Insulă plutitoare (Dulciuri > Prăjituri)
8. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
10. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
12. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
16. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mujdei pescăresc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
23. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi acordeon (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
26. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de cartofi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Tartă cu lămâie caramelizată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.