Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
5.818 vizualizări
1.105 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
2. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
5. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ştiucă umplută (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Pacheţele de pui cu mozzarella (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
18. Cremă de Gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
25. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Prăjitură moale cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ouă umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.