Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
5.730 vizualizări
1.080 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
4. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
7. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciorbă de post cu zeamă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
12. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
15. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată Zica (Dulciuri > Îngheţate)
18. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
19. Cartofi călugăreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
23. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ştiucă cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Cremă de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tort de ciocolată fără unt (Dulciuri > Torturi)
29. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)
30. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.