Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
4.323 vizualizări
680 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole uscată cu afumătură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă toscană (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Risotto cu urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
12. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Găluşte de pesmet cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
18. Zacuscă de vară (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
20. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
21. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
22. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Prepeliţe la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
27. Ciuperci umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.