Salată ca la Nisa (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (II)

Salată ca la Nisa (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierţi în coajă, 4 roşii, 200 g fasole verde (tăiată bucăţi şi fiartă), 2 cepe, 2 ardei graşi, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton şi 2-3 linguri oţet.

Mod de preparare: Cartofii fierţi şi curăţaţi se taie felii, roşiile se taie rondele, ceapa peştişori, fasolea verde bucăţele şi ardeii graşi tăiaţi fâşii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucăţele şi măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.
4.212 vizualizări
658 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
5. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
6. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Măduvioare la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de varză albă (Salate > Salate de legume)
11. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cornuleţe de Crăciun (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
13. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
15. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
17. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Păstrăv sau şalău cu miez de graham (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
27. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.