Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
9.933 vizualizări
1.110 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume)
7. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată cu costiţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Roşii umplute cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
14. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
18. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Risotto cu urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
21. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.