Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
10.009 vizualizări
1.128 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
3. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
5. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
6. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
7. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
9. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
11. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Semilune cu migdale şi peltea de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
13. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Mazăre cu piper şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
24. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ceapă roşie umplută cu jambon (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
29. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.