Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
10.122 vizualizări
1.159 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată Cobb (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată verde (Salate > Salate de legume)
6. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
8. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
11. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
14. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
18. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
20. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
25. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
26. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
28. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată dietetică de fasole (Salate > Salate de legume)
30. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.