Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
7.997 vizualizări
696 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
4. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
6. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
8. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Săculeţi cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
12. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
13. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
21. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
24. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
27. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume)
30. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.