Risotto cu carne tocată şi curry - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Risotto cu carne tocată şi curry

Risotto cu carne tocată şi curry

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne tocata, 200 g orez, 500 ml supa concentrata (apa si Vegeta), o ceapa, o lingura margarina sau unt, o lingura curry, 125 g mazare congelata, 1 borcan boabe de porumb (200 g), 1/2 lingurita sare, 1 virf de cutit piper, 50 g patrunjel tocat, 1/2 ardei rosu taiat cubulete.

Mod de preparare: Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva minute. Se pune orezul si supa concentrata. Se lasa sa fiarba cu capac circa 25 min. Se adauga mazarea si boabele de porumb cind au mai ramas 5 minute din timpul de fierbere, se sareaza si se pipereaza. Se adauga patrunjel si ardei cubulete.
10.062 vizualizări
1.140 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Saramură de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
6. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
8. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
9. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
17. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)
23. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
25. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
27. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
29. Tort cu turtă dulce şi cremă mascarpone (Dulciuri > Torturi)
30. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.